Workshop porselein beschilderen. (beginners)

Porselein beschilderen is een leuke creatieve bezigheid. Het is niet moeilijk maar net als bij alles moet je weten hoe het moet.

Dit is ook heel leuk om als workshop te doen bijvoorbeeld met een babyshower of een bachelor party. Met een groepje vriendinnen een leuke dag of middag.

Een workshop is mogelijk met een groep van max 8 personen.

Je hoeft hiervoor niet heel creatief te zijn ook mensen die dat niet zijn kunnen ook een heel leuk resultaat bereiken.

Een gezellige dag met een lekkere lunch.

Als je een dag boekt kunnen we s’morgens de techniek uitleggen en afbeelding die u wil schilderen op het porselein zetten.

S ’middags kunnen we dan de afbeelding beschilderen.

Als je een halve dag boekt kiezen we voor een wat simpeler  thema zodat we alles is de 2,5 uur kunnen doen.

Van te voren kunnen we een thema bespreken. Bijvoorbeeld gebaksboordjes met bloemen, dieren of animatie figuren. Ook handletteren is erg leuk op porselein.

Ideeën te over.

Als je het werk klaar hebt moet het gebrand worden en dat duurt. minimaal een etmaal. Ik doe dat niet zelf dus het zou kunnen dat het pas de week erna klaar is. Hou er dus rekening meer dat je een week later het porselein nog moet ophalen.

Een hele dag (5 uur) kost € 90,-- pp Incl. materiaal en lunch. Een halve  (2,5 uur)  dag kost € 40,-pp  incl. meteriaal zonder lunch

De lunch bestaat uit belegde broodjes (zachte witte en bruine bolletjes met kaas, ham) en een kop soep (groente soep)

Tegen meerprijs is een uitgebreidere lunch bespreekbaar.

Ook is het bespreekbaar om iets anders dat het standaard porselein (bv een theepot, peper en zout stelletje een doosje ) te gebruiken.
Het is ook mogelijk om de workshop op een andere lokatie te doen bijvoorbeeld bij iemand thuis.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk kontakt met jeop zodat we het een en ander kunnen bespreken en dan kan ik je een offerte sturen